Élménybeszámolók vendégektől, akik az Ilona Apartman-ban maradtak

 

Ilona apartman II

Ilona apartman II

Az “Ilona Apartmanban” eltöltött időm emlékezetes volt. Az először odaérkező vendégek számára a hely varázslatos és otthonos, mintha csak a saját házunkba lépnénk be. Mindenki szívélyesen fogad, és azonnal érezhető, hogy a tulajdonosok nagyon fontosnak tartják a vendégeik kényelmét.
Emlékszem, amikor megérkeztem az Ilona Apartmanba egy hideg téli napon. A meleg világítás és az otthonos képek azonnal mosolyt csaltak az arcomra. A bútorok minőségi anyagokból készültek, ami még kellemesebbé tette a tartózkodást. Ottlétünk alatt minden rendelkezésünkre állt, amire csak szükségünk lehetett – tiszta törölközők, friss ágyneműk és jól felszerelt konyha. https://www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu/
Aztán ott van Hajdúszoboszló… Micsoda gyönyörű hely! A városka tele van látnivalókkal és tevékenységekkel: termálvizes fürdőkkel, éttermekkel, sétányokkal… És mindig van valami izgalmas program! Nem is beszélve arról, hogy milyen fantasztikus érzés volt kihasználni a Hajdúszoboszlói szállás csomagot – ez magában foglalta a belépést a fürdőbe is!
De vajon mi teszi igazán felejthetetlenné ezt az egészet? Talán az apró részletek: egy kedves gesztus vagy figyelmes ajándék… Esetleg annak tudható be, hogy Hajdúszoboszlón találtam meg azt a nyugalmat és harmóniát, amit régóta kerestem?
Nehéz lenne pontosan meghatározni. De egy biztos: ha legközelebb Hazánkban tervezek pihenést vagy kis kiruccanást , nem kérdés merre veszem majd útirányt… Az Ilona Apartman vár rám majd szeretettel – pont úgy mint eddig mindig.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!